Om oss

Om oss

Senja Montessoriskole ligger i Fjordgård på Nord-Senja, rett ved foten av det velkjente fjellet og turistmålet Segla. Her kan du oppleve spektakulær natur, med umiddelbar nærhet til både fjell og fjord, noe som gir unike muligheter og et stort potensial for læring i friluft.

Senja Montessoriskole er samlokalisert med Fjordgård barnehage og er arena for både sosial og fysisk aktivitet på fritiden da vi har både gymsal og svømmebasseng. Fjordgård er ellers ei svært livskraftig bygd med nybygd fiskerihavn, nærbutikk og en turistnæring i stadig vekst og utvikling.

Senja Montessoriskole er organisert i klasser/grupper etter prinsipper for aldersblanding. Vi er svært fleksible når vi planlegger for dette og skal alltid ha elevens beste i fokus, både faglig og sosialt. Skolebygget er av eldre dato, men har de siste par årene fått seg et skikkelig ansiktsløft. Lokalene er flotte og romslige, og gir mange muligheter i forhold til organisering og forberedelse av elevenes læringsmiljø.

Vi legger ellers stor vekt på godt samarbeid med lokalsamfunnet, men også med regionen vi bor i. Ditt barn skal oppleve å ha like muligheter som alle andre, uavhengig av bosted, og vi strekker oss langt for å imøtekomme dette. Herunder er en målsetning at alle elevene årlig skal på ekskursjoner ut av bygda.